O Nama

Enterijeri Popović bave se profesionalnim izvođenjem završnih radova u građevinarstvu, a prvenstveno gipsarskim i molersko-dekorativnim radovima na svim objektima na području Valjeva,Loznice,Sapca i okoline, a takođe i području cele Srbije. Gipsarski radovi spadaju u moderan sistem izgradnje i sve više su zastupljeni jer pružaju potpuno novi ambijent svakom objektu. Pored dekorativnih karakteristika, gipsarski radovi poput spuštenih plafona i pregradnih zidova, imaju i dodatnu funkcionalnost jer mogu koristiti kao postavka za različite vrste instalacija u objektu. Uz bogato iskustvo u vršenju ovih radova, pruzićemo Vam potpunu realizaciju Vaših ideja..

Naš Moto

Enterijeri Popović je privatna firma osnovana 1992. godine, i jedna je od prvih privatnih radnji koja se profesionalno bavi izvođenjem molersko-farbarskih radova, kao i izradom spuštenih plafona i pregradnih zidova, sistemom gips-karton ploča "Knauf" i "Rigips". Naša firma veruje da se stalno mora upravljati i prilagođavati potrebama korisnika. Poslovanje zasnivamo na principima "total quality managementa", tj. verujemo da nijedna usluga nije toliko dobra, da se ne može poboljšati. Trudimo se da upravljamo znanjem, tako što stvaramo ambijent pogodan za učenje, podržavamo kreativnost, rado čujemo primedbe i predloge, prikupljamo i razmenjujemo znanja, ulažemo u kurseve i obuke zaposlenih i kao rezultat, Vi dobijate pouzdanu, stručno i efikasno pruženu uslugu.

Usluge

Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih gipsanih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih (gipsarskih) radova. Naše dugogodišnje iskustvo u završnim gradjevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za naše usluge, pozovite ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

© 2015 Enterijeri Popović. All Rights Reserved

Design by Dezento - Izrada Sajta